X

CANLI SOHBET NUMARALARI

Güzellik;güzellik göreceli bir kavramdır aslında,kişiden kişiye de değişir bu kavram. Birimize güzel gelen diğerine güzel görünmeyecektir. Birazda aslında insanların bakış
açılarına ya da güzellik anlayışına göre de değişebilir bazı şeyler. Aslında bu biraz da kişinin beyninde oluşan enerjiyle de ilgili biraz hani şu elektrik denilen mesele.
İllaki bir kadının çok güzel olması aşık olunacak anlamına gelmiyor elbette. Aşkın güzellikle ve ya çirkinlikle ilgisi yoktur.
Bugün evet çok güzel birisine aşık olabileceğimiz gibi çirkin birisine de aşık olabiliriz ya da yakışıklı. Aşkın ve o enrjinin güzellikle ve çirkinlikle ilgisi yoktur.
Bu tamamen elektrikle ilgili bir meseledir tamamen ve bu durumda da güzelliğin gerçekten de kişiye göre farklılıklar gösterebileceği ortaya çıkmaktadır.
Şunu da asla unutmamak gerekir ki bugün ne kadar güzel ne kadar alımlı olursanız olun bir gün bu güzelliğiniz solup gidecektir ama kalp güzelliği ruh güzelliği asla ve asla
solmayacaktır ve bitmeyecektir. Atalarımızın da söylediği gibi güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter demişler.
Ne kadar da güzel ve doğru söylemişler ve düşünüp anlayabilene çok şeyler analatabilir kesinlikle. Burada anlatılmak istenilen şey güzelliğin de zenginginliğin de birgün kay
bolabileceği ama ne insanlığın ne de ruh güzelliğinin kesinlikle baki kalabileceğini anlatan çok anlamlı bir sözdür gerçekten de.
Güzellik gönüllerde olsun,yüreklerde, sonuç olarak benim düşüncem bütün insanlar çok güzeldir ve özeldir. Bugün çok çirkin dediğiniz bir insanda bile inanamayacağınız
güzellikler görebilirsiniz. Güzelliğe olan bakış açımızı değiştirebilirsek aslında daha bu zamana kadar göremediğimiz daha bir çok güzelliğin de farkına varabiliriz.
Canlı sohbet numaraları güzelliğe ve güzel düşünmeye dair her konu hakkında konuşabileceğiniz uzman ekibiyle sizlerle…

Categories: Uncategorized
admin: